Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Συνάντηση της πρωτοβουλίας στην Άμφισσα

Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουλίου στις 8:30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Άμφισσας στην επάνω Πλατεία.

Η συνάντηση οργανώνεται στην Άμφισσα μετά την ανάλογη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν δύο εβδομάδες στην Ιτέα.
Εντάσσεται στα πλαίσια των διερευνητικών συζητήσεων για την δυνατότητα συγκρότησης Αυτοδιοικητικής κίνησης από πολίτες που συμμετείχαν το προηγούμενο διάστημα, σε κινήσεις πολιτών που δημιουργήθηκαν για την προστασία του Κορινθιακού, σε εργατικές κινητοποιήσεις, σε κινήσεις για την υπεράσπιση των βουνών μας, σε προσπάθειες αντίστασης στον «Καλλικράτη», σε πολιτιστικούς Συλλόγους.

Καλούμε τους Αμφισσιώτες και όλους τους πολίτες της Φωκίδας που ενδιαφέρονται για τέτοιες πρωτοβουλίες, να έρθουν να συζητήσουμε να δούμε αν υπάρχουν κοινές απόψεις και δυνατότητες κοινής δράσης.

1 σχόλιο:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή